Čarodějnický rituál

 

 čarodějnický rituál - spalování negativních boků energií a překážek - odblokuji člověka, odstraním negativum a dodám pozitivní energii

 
 
Čarodějnický rituál provádím k odblokování člověka, neváhejte  a zavolejte tel. 906 55 99 25 po sdělení Vašeho jména  a data narození ihned provedu odblokování pomocí hořící velké svíce bílé barvy.
Již od malička mě zajímaly věci duchovní a tajemné, a proto se  můj koníček stal mou prací a jsem zde pro Vás všechny,kteří potřebují pomoci v jakékoliv duchovní rovině.
 
Postupem času se prostory, kde žijeme a pracujeme zanášejí energií, která pochází z hádek, špatně naladěných lidí, tragických událostí, televizí a počítačů. Toto zanesení má za následek naši únavu, pocit úzkosti, strachu, negativní postoje k jiným lidem a životu vůbec, nemoci a vyčerpání. Celý prostor se změní v energetickou houbu a namísto prostředí, kde nám má být příjemně, tak máme velkého energetického upíra.
Velmi problematické jsou kanceláře a komerční prostory, kudy denně projdou desítky lidí. Zahltí se negacemi velmi rychle a výsledkem je nervozita zaměstnanců, malá klientela a pracovní vztahy na bodu mrazu.
 
Jsem tu jen  a jen pro Vás a to NON STOP na telefonu 906 55 99 25   cena hovoru za minutu je jen 55 Kč
 

 

TOPlist