andělé

 

ANDĚLSKÁ MOUDRA do Vašeho života

 

ZASLOUŽÍTE SI LÁSKU A ANDĚLÉ VÁM NEUSTÁLE POMÁHAJÍ, ABY VAŠE LÁSKA K SOBĚ SAMÝM ROSTLA.

MODLITBA JE VELMI MOCNÁ A ANDĚLÉ MI ŘEKLI, ŽE MODLITBY LIDÍ Z RŮZNÝCH NÁBOŽENSTVÍ JSOU STEJNĚ MOCNÉ.

POŽÁDEJTE DNES SVÉHO ANDĚLA STRÁŽNÉHO O POMOC. PRO VAŠEHO STRÁŽNÉHO ANDĚLA JSTE NA PRVNÍM MÍSTĚ, CHCE VÁM POMOCT, TAK PROČ TOHO NEVYUŽÍT?
 

BŮH NEPOTŘEBUJE MODLITBY! MY JE POTŘEBUJEME. I TA NEJKRATŠÍ MODLITBA, VYŘČENÁ ZE SRDCE, DOKÁŽE UDĚLAT MNOHÉ.
 

 

 

VAŠI MILOVANÍ, KTEŘÍ ZEMŘELI, MAJÍ DUŠI, KTERÁ ŽIJE NAVĚKY. POUZE ODEŠLI DO NEBE A VY SE S NIMI JEDNOHO DNE ZASE SETKÁTE.

ANDĚLÉ MI STÁLE PŘIPOMÍNAJÍ, ŽE NEJDŮLEŽITĚJŠÍ SMYSL NAŠEHO ŽIVOTA JE ŽÍT KAŽDÝ OKAMŽIK NAPLNO!

 

NIKDY SI NEMYSLETE, ŽE SI NEZASLOUŽÍTE POMOC. VŠICHNI SI ZASLOUŽÍME POMOC A ANDĚLÉ MILUJÍ NÁM POMÁHAT.

ČLOVĚK, KTERÝ DOVOLÍ LÁSCE, ABY ZVÍTĚZILA NAD NENÁVISTÍ, NENÍ SLABÝ. NAOPAK JE VELMI SILNÝ A JE PAPRSKEM NADĚJE NÁM VŠEM.
 

Archanděl MICHAEL


Jméno Michael znamená „ten, kdo je jako Bůh" nebo „ten, kdo vypadá jako Bůh." Archanděl Michael je vůdcem archandělů. Vede řád andělů, který je znám jako „Ctnostní", a dohlíží na ži­vot nositelů světla. Jeho hlavním úkolem je zbavovat zemi a její obyvatele toxinů spojených se strachem.

INVOKACE

Přivolejte Michaela kdykoliv se něčeho bojíte nebo se cítíte zra­nitelní. Okamžitě se objeví, dodá vám odvahu a zajistí vaši bez­pečnost, jak fyzicky, tak emocionálně. Pocítíte jeho bojovnou pří­tomnost. Bude se vám zdát, že vás chrání láskyplný tělesný strážce. Každý, kdo by měl v úmyslu vám ublížit, si to rozmyslí.

Michael nevyžaduje žádnou formální invokaci a přijde ke kaž­dému, kdo ho zavolá. Stačí, když si například pomyslíte:

„Archanděle Michaeli, přijď, prosím, ke mně. Potřebuji tvoji po­moc!"

Pak v duchu popište situaci, s kterou chcete pomoci.


 

Archanděl GABRIEL

 
Jméno Gabriel znamená „Bůh je má síla". Gabriel (který je ženského pohlaví) je slavný anděl, který řekl Alžbětě a Marii, že se jim narodí syn Jan Křtitel a Ježíš Nazaretský Archanděl Gabriel rovněž nadiktoval Mohammedovi duchovní text islámu Korán. 

INVOKACE

Před začátkem jakéhokoliv uměleckého projektu nebo projektu spojeného se sdělovacími prostředky požádejte Gabriela o vedení a dohled nad vašimi činnostmi, a to tak, že řeknete hlasitě nebo v duchu:

Archanděle Gabrieli, žádám tě o tvoji přítomnost, protože (popište projekt). Otevři, prosím, mé tvůrčí kanály, abych získal správnou inspiraci. Pomoz mi s otevřením mysli, abych dokázal přijít s jedinečnými nápady. A pomoz mi, prosím, udržet si energii a motivaci, abych se touto inspirací dokázal řídit. Děkuji ti, Gabrieli

 

Archanděl RAFAEL


Pomocí světle zeleného až mechově zeleného světelného paprsku, ke kterému patří archanděl Rafael a jehož prostřednictvím se uskutečňuje léčivá energie na pozemské úrovni, získáváme přístup k vnitřním tématům, jež se často manifestují jako nemoc. Naše bytí oddělené od Boží jednoty zažíváme denně jako nedostatek, který nás současně motivuje ke změně tohoto neuspokojivého stavu.
 

Poselství

"Já jsem Rafael, který poskytuje útěchu. Nezjevuji se nahodile, musíš mou pomoc chtít a prosit o ni, protože jinak pomoci nemohu. Potom k tobě přijdu v lásce a dotknu se tvého jemněhmotného srdce, které se rozezní jako nebeská harfa.

Léčím srdce lidí a hledám v tobě smaragd pravdy, abych jej vynesl na povrch.

Mnoho odpadu musí být odklizeno. To je většinou bolestné.

Teprve potom jsi připraven léčit láskou jiné lidi a setkat se se svým dvoupaprskem Z nebeských říší. Moje energie spojuje mužský a ženský aspekt a odstraňuje protiklady. Poznání o tvém uzdravení je perutí svobody, která tě ponese do nebe. Věř na Zázrak svého uzdravení skrze mne. Tak se stane. Já jsem láska, kterou vysílá Bůh k uzdravení lidstva.

 

Archanděl ZADKIEL

 

Jméno Zadkiel znamená „Boží spravedlnost". Je pokládán za archanděla milosrdenství a shovívavosti, snad proto, že zabrá­nil Abrahamovi v obětování jeho syna Izáka Bohu.

Zadkiel vám může pomoci, abyste byli milosrdní a soucitní k sobě i k jiným a dokázali odpouštět. Takto je andělem léčby, který pracuje vedle archanděla Michaela na nahrazení negativ­ních energií vírou a soucitem. Zadkiel nám pomáhá vidět božské světlo v našem nitru i v jiných a učí nás nesoustřeďovat se jen na povrch osobnosti, chybné chování nebo ego

 

INVOKACE

Jste-li naštvaní, přivolejte Zadkiela, aby zasáhl:

Archanděle Zadkieli, pomoz mně, prosím, vyléčit mé srdce. Zařiď, abych uměl odpouštět. Existuje-li něco, co nevidím, pomoz mně, prosím, abych to jasně viděl. Potřebuji-li více soucitu, naplň mé srdce milosrdenstvím. Jsem-li naplněn obavami nebo úzkostí, naplň, prosím, mé srdce vírou a klidem. Nyní přenechám tuto situaci plně tobě a Bohu a věřím, že Bohem poskytnutá léčivá síla se postará o všechny detaily s božským milosrdenstvím, harmonií a moudrostí. Děkuji ti."

 



 

Archanděl RAZIEL

 
Jméno Raziel znamená „Boží tajemství", protože tento archanděl tak úzce spolupracuje se Stvořitelem, že zná všechna tajemství vesmíru i to, jak vesmír funguje. Raziel sepsal tato tajemství v tlusté knize symbolů a božské magie nazvané Kniha archanděla Raziela neboli Sefer Raziel.

INVOKACE

Raziela přivolávejte, chcete-li si prohloubit znalosti esoterick­ých pojmů. Protože jeho informace jsou důkladné, je nejlepší ho kontaktovat v tichém prostředí. Zavřete oči, zhluboka dýchejte, zklidněte mysl a v duchu říkejte:

Archanděle Razieli, pomoz mně, prosím, otevřít mysl božským ta­jemstvím vesmíru. Pomoz mně zbavit se omezené víry a obav, abych chápal na nejhlubší a nejjasnější úrovni. Zvláště stojím o tvé rady k (popište problém, který byste chtěl vyřešit, postupně klaďte otázky a nechte mezi nimi uplynout nějaký čas, aby měl Raziel možnost na každou odpovědět a vy zase mož­nost absorbovat a strávit jeho odpovědi). Děkuji ti, Razieli, za tuto lekci."

 


Archanděl ARIEL

 

Arielovo jméno znamená "lev nebo lvice boží", a tento archanděl je tudíž spojován se lvy. Když je Ariel ve vaší blízkosti, začnete narážet na zmínky o lvech či je vidíte kolem sebe. Některá umělecká díla zpodobňují Ariela se lví hlavou. Tento archanděl je rovněž spojován s větrem, takže je-li Ariel poblíž, můžete cítit závany větru.
 

INVOKACE

Archanděla Ariela můžete zavolat kdykoliv a kdekoliv. S největší pravděpodobností budete cítit jeho přítomnost či ho slyšet nebo vidět, provedete-li invokaci ve venkovní přírodě (zvláště v blízkosti nějaké vodní plochy):

"Archanděli Arieli, žádám si tvoji přítomnost. Rád bych pomohl s ochranou životního prostředí a proto tě chci požádat, abys mi přidělil nějaký božský úkol v tomto důležitém poslání. Žádám tě, abys mi ukázal způsob a podporoval mě v této snaze. Děkuji ti za radost, kterou tento úkol přinese mně a světu."

 

 

Archanděl METATRON

 

Energií archanděla Metatrona vstupujeme do nové výsostné úrovně. Metatron je nejmladším v nebeském vůdčím zástupu a současně je podle svého zařazení umístěn v hierarchii úplně nahoře, jeho moc je srovnatelná s mocí archanděla Michaela, přestože je energie archanděla Metatrona zcela jiného druhu.

Ve starých spisech je možné se dočíst, že prý byl Metatron jednou člověkem. Byl Bohem jmenován nebeským písařem. Archanděl Michael jej potřel vonícím, barevně svítícím olejem a tím jej zcela přeměnil na archandělskou bytost. Od té doby je archanděl Metatron přímým spojením mezi Bohem a lidmi.

 

INVOKACE: Archanděli Metatrone, žádám Tě jako pracovník světla nebo duše nacestě ke světlu, zbav mne mé pýchy..a ukaž mi mé nedostatky v duchovním růstu, které mi brání vdět co vlastně činím a vrať mne zpět ke "světelnému toku", od nyněnjška ve všech náznacích a symbolech systému uvidím Tvé poselství...Děkuji Ti mnoho..

 

 

Archanděl JEREMIEL

 

Jeremiel znamená boží soucit, pomáhá duším, které přišly po smrti do jiného světa, zhodnotit jejich život. Je to služba s kterou pomáhá i dosud žijícím. Jestliže si chcete provést rekapitulaci svého života, abyste mohli provést pozitivní změny, zavolejte JEREMIELA. Pomůže Vám provést odvážné vyhodnocení dosavadního života, abyste se mohli poučit z předchozích zkušeností a byli v budoucnosti silnější a soustředěněj
pomáhá
s jasnovidectvím a  prorockými vizemi
s vyhodnocováním života a provádění životních změn
s psychyckými sny včetně jejich výkladu

 

INVOKACE:  Archanděli Jeremieli prosím pomoz mi, najít klíčové události v mém životě, pomoz mi se lépe nasměrovat 
žádám Tě o prorocký vhled do mé budoucnosti. Poskytni mi jasné rady co mohu změnit.
Děkuji Ti.

 

POZEMŠTÍ ANDĚLÉ 

 

Pozemští andělé jsou lidé, kteří se snaží být vždy milí. Jsou to hodní lidé, kteří se neustále snaží pomáhat druhým. Jejich přání, které zcela převyšuje vše ostatní, je, aby všichni na světě byli šťastní a žili v míru. Pozemští andělé prožívají hluboký smutek, depresi či znepokojení, když je někdo jiný nešťastný nebo nahněvaný. Jsou velmi silně ovlivněni náladou a energií druhých. Jsou vysoce citliví. Přejí si, aby všichni lidé na tomto světě žili v míru. 

Velice často se bohužel staví na poslední místo. Chtějí, aby všichni ostatní byli spokojení a šťastní, ale sami sebe do toho nezahrnují. Zanedbávají a vynechávají sami sebe, aby se postarali o druhé. 

 


Je smutné, že pozemští andělé jsou pro tuto svou laskavost velice často zneužíváni. Někteří lidé vidí tuto jejich laskavost jako slabou stránku, a tak pozemského anděla využívají. Jste-li pozemským andělem, pak jste velmi citliví a máte hluboké cítění. Někdy se cítíte přetížení a ztrácíte se pod tíhou všech možných pocitů, až si někdy možná nejste jistí, které pocity jsou vaše vlastní. Berete cizí pocity na sebe. Když se vám někdo svěřuje se svými problémy, což se pozemským andělům stává pořád, berete všechna jeho břemena na svá bedra a ve výsledku kvůli tomu trpíte. 


Jako pozemští andělé jste přirozeně laskaví a hodní. Upřímnost je součástí laskavé a hodné povahy. Ukazujete tím, že vám na druhé osobě záleží a že se snažíte, aby váš vztah zůstal zdravý a dlouhotrvající.
 

Pozemští andělé a vztahy

 

Zdravý vztah je takový vztah, v němž k sobě obě osoby mohou být láskyplně upřímné. Ve zdravém vztahu jsou respektovány potřeby obou partnerů. Hádky se sice objeví, (tak jako vždy, když se sejdou dva a více lidí), avšak ve zdravém vztahu se tyto hádky vyjasní skrze upřímnou a láskyplnou diskuzi.

 

Uzemnění

Pozemští andělé se povznášejí nad svá fyzická já podobně jako nafouknutý balónek na provázku. Jsou si blaženě nevědomi toho, jak se jejich těla cítí nebo jak se daří jejich citům, protože jsou v duchu nahoře s Bohem a nebeskými anděly.

I když může být skvělé mít hlavu v oblacích, může vás to zdržovat od vašeho pozemského životního poslání. Jste tady v lidském těle z určitého důvodu a je důležité, aby se pozemští andělé naučili, jak si udržet své soustředění a vědomí ve svém těle. 

Uzemnit se můžete tím, že budete trávit čas venku v přírodě, obzvláště chůzí naboso, kdy se svými chodidly dotýkáte půdy, písku nebo trávy. Také vám může pomoci obklopit se květinami a stromy.